Friday, September 06, 2013

Doua ture faine de cursiera, una cu gasca, una cu Roxana

Desi am dat foarte putina cursiera anul asta prin Romania, au fost si exceptii notabile si aceste doua zile consecutive sunt unele dintre ele.

In primul rand, la invitatia lui Cristi Ghilt, alaturi de Sorinescu, Serban, nici nu mai stiu acum exact echipa, am dat o tura epica de cursiera de 210 km peste munti, de la Valenii de Munte pe la Cheia la Sacele si inapoi pe la Intorsura Buzaului. A fost genul de tura de anduranta pe care ar trebui sa o dau cat mai des, cu urcari nu foarte grele pe care trebuie tras din plamani nu din muschi, cu o echipa care a putut sa tina pe distanta asta o medie de 30 km/h. Daca as da macar una din asta pe luna, as fi alt om pe bicicleta.... Sper sa ne mai adunam la anu' mai des la epice din astea.

Saptamana urmatoare, ca tot eram in forma, am luat-o si pe Roxana sa dam o tura pe traseul de la Emmedue, eram convins ca o sa ii placa drumurile acelea retrase cu asfalt perfect intre dealurile pline de vita de vie....

Asa a si fost, Roxana a tras frumos, are momente cand se enerveaza si ii da cu adevarat tare. Traseul il stie mai toata lumea, nu insist, dar o sa pun niste poze ca am stat sa fac cateva, rar o prind pe Roxana pe cursiera:





No comments: