Thursday, February 17, 2011

Roxana are cursiera! Inca un we de februarie la pedale

Desi in mod normal o tura de pedalat pe langa Bucuresti nu intra din punctul meu de vedere in aria de interes a blogului, acum sunt doua lucruri mai deosebite:

1. e mijlocul lui februarie
2. Roxana e mandra posesoare de cursiera

Asa ca, dupa o sesiune de acomodare sambata prin Tineretului cu cursiera si SPD-urile (Roxana n-a mai folosit SPD-uri pana acum), duminica am dat un 75 km de rulaj pe ruta Bucuresti - Chitila - Otopeni - Saftica - Moara Vlasiei - Tunari - Pipera - Bucuresti, pe o vreme placuta si +8 grade. De fapt, toata lumea parca iesise la pedalat, era plin de cursieristi si MTB-isti pe toate drumurile.

Iata si noua arma a familiei:
cadru DeRosa (sau numai sticker-ul, nu-mi dau seama), echipare Campa Veloce 2x9 speed, cu angrenaj compact si momentan un grup de pinioane tunate Tiagra 11-28 sa mearga cu Campa - o arma modesta dar redutabila, care isi va arata "forta" pe multe catarari din Carpati si Alpi. Va mai primi un set de roti Campa cat de curand, rotile astea urmand sa le pastrez eu pentru un viitor CX. Important e ca Roxana e incantata de noul tip de miscare, care m-a prins si pe mine la sfarsitul toamnei: ciclismul de sosea care, acum, dupa ce s-au asfaltat o gramada de drumuri ca lumea, inclusiv la munte, merita in sfarsit sa fie practicat in Romania.


1 comment:

Unknown said...

E foarte frumoasa. Felicitari!