Wednesday, May 05, 2010

La faleza la Ratei, din nou

Afland cu cateva zile inainte ca Horatiu trebuie sa se intoarca in Bucuresti dupa maratonul Eco am zis ca cea mai buna idee de a petrece ziua de duminica este un mic antrenament pe faleza de la Ratei mai ales ca vineri am plecat din Bucuresti spre Moeciu impreuna cu Radu Dumitru si Roxana. Desi sambata dimineata la start am plecat un pic cu inima indoita ca nu stiam cum o sa ma simt pe traseu, tinand cont de faptul ca nu prea am avut timp sa alerg pe munte, iata-ma la finish dupa 6h:42min de la start. Un timp bunicel, care imi ridica moralul pentru urmatoarele maratoane la care voi participa. Horatiu in schimb e cel mai tare din familie, el alearga mult mai bine in primul rand pentru ca a tras mai tare la antrenamente dar si pentru ca are un psihic foarte bun la concursuri. Concursul mi-a placut la nebunie, organizarea a fost de departe impecabila. Sis au fost la inaltime, vineri noaptea cand am ajuns la Moeciu ele erau pe baricade. Se pare ca aceasta mica comunitate de alergatori creste de la un concurs la altul asta si datorita lui Lucian Clinciu care a fost deschizator de drumuri in ceea ce priveste maratoanele de alergat pe munte dar si concursurile de schi de tura. Dupa ce ajung la finish, schimb cateva impresii cu oamenii cunoscuti dar mai ales cu colegii de club: Radu, Alin si Ovi. Radu e pentru prima oara la un concurs de acest gen si in ciuda faptului ca e fumator convins se descurca destul de bine. In fine, nu avem timp de pierdut, strangem bagajele si mergem in Sinaia unde il lasam pe Horatiu la trenul de 9 seara iar noi ne continuam drumul spre tabara Cerbu.

Radu

La Cerbu, in ciuda faptului ca e 1 mai e liniste totala. Se pare ca suntem singurii musafiri. Cum ora e tarzie ne bagam la somn mai ales ca oboseala de peste zi isi pune amprenta asupra noastra. Duminica, pe la 9 dimineata ne hotaram sa incepem ziua cu obisnuita cafelutza. Dupa ce mancam strangem tot si mergem la faleza unde ne intalnim cu restul trupei.

In plina actiune

La faleza echipam o parte din trasee. Ne dam pana pe la 5 dupa care dezechipam si ne punem sa mai mancam ceva. La 7 plecam si dupa o oprire la o bere in Pucioasa ne continuam drumul spre campia noastra minunata.

1 comment:

btt100stress said...

hello, follow this blog since TOMAR - PORTUGAL - http://btt100stress.blogspot.com